Hur byter eller returnerar jag en vara?

Vid köp online

Du har alltid 14 dagars ångerrätt och bytesrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket.

Returer online

Returfrakt står vi EJ för oavsett paketets storlek och vikt. Kunden ser själv till att skicka den oanvända varan tillbaka till oss.  Meddela oss alltid innan ni skickar tillbaka en vara. Efter vi mottagit returen och försäkrat oss om att den är oskadd så kan kundens betalning betalas tillbaka. När du lämnar tillbaka varor får du pengarna tillbaka inom 14 dagar.

Vänligen observera att pengarna kan endast återbetalas till ditt svenska kontonummer. Ifall vi inte har ditt kontonummer, kommer du bli informerad om detta. För mera information om hur man byter eller returnerar produkter med transportrestriktioner, vänligen kontakta oss.

Byten online

Se till att varorna du vill byta är oanvända och att alla etiketter sitter kvar. Om du vill byta till samma vara i en annan storlek eller färg så står kunden för returen. Vi står för frakten av den ”nya” varan.

Vid köp av produkter på studion

I studion har du öppet köp i 3 dagar och bytesrätt i 10 dagar - kom bara i håg att spara kvittot!

Öppet köp och bytesrätt gäller för EJ använda varor.

Vi följer Konsumentköplagens och Allmänna Reklamationsnämndens regler och råd gällande reklamationer, öppet köp och bytesrätt. Vi hanterar era personliga uppgifter enligt PUL lagen.