Gör det ont?

Gör det ont att tatuera sig? Ja, det känns att tatuera sig. Hur ont det gör varierar helt från person till person. Smärtan varierar också efter motiv och placering. Är det din första tatuering så rekommendera vi dig att komma in till studion innan om du känner dig osäker eller har frågor.

Vad är en konsultation?

En konsultation innebär att man kommer in till studion och diskuterar direkt med oss om sin idé och vi hjälper dig med allt från motiv, val av plats, rita upp, mm

Det enklaste för både kund och tatuerare är att man kommer in till studion för en konsultation. Detta underlättar alltid innan vi gör en bokning.

BOKA TID FÖR TATUERING!

Vi bokar tid genom mail, telefon, Facebook, instagram eller direkt i studion (vilket är det bästa alternativet för att ge kunden de svar den undrar över).

DEPOSITION!

Vi tar alltid en deposition på 500kr innan en bokning. Detta inkluderas givetvis i slutpriset för tatueringen när den är klar. Med detta menas tex, blir slutpriset 2500kr så betalar kunden 2000kr då denna redan betalt 500kr när tiden bokades.

Av/Ombokning av tid måste ske minst 48 timmar innan du ska tatuera dig. Deposition fås endast tillbaka vid giltigt läkarintyg.

Ritar vi upp motiv?

Ja, efter en bokad tid och betald deposition ritar vi mer än gärna upp ett motiv efter en genomgång med kunden.

Vi ritar både efter egna idéer och förslag men självklart ritar vi också färdiga motiv som kunden vill ha.

Väntetid?

Väntetiden hos oss varierar. Hör av dig till oss i studion för att få ett exakt tidsförslag.

Vad är en cover-up?

En cover-up är när man gör en ny tatuering över en gammal som man redan har. Det finns många olika metoder och är därför enklast att man kommer in till studion innan man bokar, för att göra en bedömning.

Om man vill tatuera på ärr?

Man kan tatuera på de flesta ärr. Det enklaste är om man kommer in till studion och visar sitt ärr innan man bokar en tid för att få en bedömning från en av våra tatuerare. 

PRIS?

Priset på en tatuering är svårt att bedöma i förhand. Allt beror på motiv, storlek, hudtyp, mm. Vi kör både timpris och fast pris. För att vi ska kunna ge ett exakt pris så ser vi helst att man kommer in till oss i studion för att diskutera priset. Minimum är 1000kr för en tatuering hos oss. Vi har ingen sorts avbetalning och ber alla kunder att planera sina betalningar innan man bokar tid.

Vad ska man tänka på innan man tatuerar sig?

Undvik alkohol dagen innan samt den dag som du ska tatueras. Se till att vara utvilad och ha ätit något innan du ska tatuera dig. Ha kläder på dig som kan råka få färg på sig, då det är vanligt att färgen färgas av. Ha med dig något ätbart eller drickbart som innehåller socker då det är väldigt påfrestande för kroppen att tatuera sig. Duscha och tänk på hygienen innan man kommer in till studion.

Åldersgräns?

Åldersgränsen är 18 år för tatuera sig.

Tar vi bort tatueringar?

Absolut! Vi på Studio Bakfickan har utbildad personal och utrustning för laserbehandling av tatueringar. Kontakta oss för mer info!