image[3].jpg

VÄLKOMMEN!

Detta är Studio Bakfickans officiella hemsida. Här hittar du all information om oss, studion och vår portfolio där vi dagligen uppdaterar med nya bilder. Bilderna är allt från tatueringar till vad som sker i studion. Vi har även vår helt egna webbshop, där vi säljer alla de kläder och produkter som finns inne i studion.

Studio Bakfickan är ett proffesionellt gäng med stor kärlek till yrket! Vi har skapat vår egna lilla familj som varje dag jobbar med det vi älskar mest, Tatueringar! Här hittar du inte bara kreativa och extremt duktiga tatuerare, utan också laserbehandling. Förutom tatueringar och laser så lägger vi mycket tid och fokus på hälsan och miljön i studion. Vårt mål är att få varje kund att känna sig bekväm och hemma i vår arbetsmiljö. Samt att varje tatuering är lika viktig för oss!

PORTFOLIO

image[2].jpeg

HÄLSA I FOKUS

Vi på Studio Bakfickan sätter hälsa i stort fokus. Varje tatuering genomförs med nya steriliserade nålar och engångsmaterial. Arbetsytan och studion är alltid städad och steriliserad. Alla tatuerare använder sig av skyddskläder. Allt detta minimerar riskerna för att få infektion i sin nya tatuering. 

Efter att man gjort en ny tatuering så är det ungefär som ett ”öppet sår” . Därför lägger vi så stort fokus på just hälsan och miljön i studion. Allt för att minimera riskerna för kunden att få infektion eller ärrbildning. Efter du gjort din tatuering så är det upp till dig hur du sköter eftervården.

FAQ

Gör det ont?

Gör det ont att tatuera sig? Ja, det känns att tatuera sig. Hur ont det gör varierar helt från person till person. Smärtan varierar också efter motiv och placering. Är det din första tatuering så rekommendera vi dig att komma in till studion innan om du känner dig osäker eller har frågor.

VÅRA PRODUKTER

Alla våra kläder är unisex

STOLTA SPONSORER & SAMARBETSPARTNERS