Året är 2015. Studio Bakfickan började som en rolig grej vänner emellan. Snabbt blev studion etablerad och växte. Idag har vi flera tatuerare och gästartister. Vi lägger även stort fokus på event och mässor.

Vi älskar att hitta på nyskapande idéer inom branschen. Allt för att vidga vyerna kring yrket. För oss är det inte bara ett jobb eller en hobby utan en livsstil. Vi lägger stor kärlek i allt vi gör och har många nöjda kunder samt samarbetspartners. Ingen idé är dum för oss. Vi ser möjligheter i allt och tar hela tiden tatuering yrket till en annan nivå. Alla tatuerare i studion har sin egna stil, så det finns något för alla kunder. Ta gärna en titt i vår portfolio eller tveka inte på att komma in till oss i studion.

För frågor kontakta oss.

SKÖTSELRÅD FÖR TATUERING

Efter att man gjort en ny tatuering så är det ungefär som ett ”öppet sår”. Därför lägger vi så stort fokus på just hälsan och miljön i studion. Allt för att minimera risken för kunden att får infektion eller ärrbildning. Efter du gjort din tatuering så är det upp till dig hur du sköter eftervården.

TA BORT TATUERINGAR MED LASER

Vi på Studio Bakfickan har utbildad personal och utrustning för laserbehandling av tatueringar. Kontakta oss för mer info!